GAUDI

Deze 100% Belgisch fabricaat stoel is gemaakt met zeer hoogwaardige materialen en heeft door zijn design een zeer verrassend zitcomfort. Door zijn vele samenstellingen en mogelijkheden mag deze stoel oprecht een maatwerk stoel genoemd worden.

Stof vanaf €170,-

Aanvullende informatie

Afmetingen

breedte 44 cm
hoogte 85 cm
diepte 55 cm
zithoogte 47 cm

Kleuren en Materialen

Verkrijgbaar in hoogwaardige PU leder meubelstoffen in combinatie met diverse kleuren.

Extra’s

Het metalen onderstel is verkrijgbaar in zeer vele kleuren waaronder chroom en RVS-look.

Onderhoud

De bekleding van dit zitmeubel is uiterst gebruiksvriendelijk. Echter, om de levensduur ervan te maximaliseren, dient u volgende onderhoudsvoorschriften op te volgen.

Regelmatig (bij intensief gebruik is dit wekelijks) stof afnemen met een vochtige doek.

Vet en vloeistoffen onmiddellijk opnemen met absorberend papier. Indien nodig, met een witte doek, gedrenkt in een oplossing van lauw warm water en een niet-bijtend detergent, afwrijven.

Kleurstoffen (zoals in inkten en intensief gekleurde kledij/jeans) migreren (= kleur opnemen) met lederlook. Bij onmiddellijke reiniging kunnen de kleurrestanten nog verwijderd worden.

Bij niet-onmiddellijke reiniging kan de lederlook niet meer in zijn oorspronkelijke staat hersteld worden. Ook bij normaal gebruik kunnen er op korte of lange termijn vlekken voorkomen die voornamelijk veroorzaakt door kledij die niet kleurvast is.